Opgaven gik ud på at vi skulle lave en kampagne til at sælge produktet og for at gør det sjovt var der også en konkurrence ud af det om at få flest likes og shares på Facebook.
Hvem er gruppen og hvordan vil vi samarbejde? Vi delte det op sådan at Daniel var vores projektleder/sensei. Mike var vores grafiker/design mester. Og andreas var vores some-ansvarlig og klovne mester. Gruppe Dummies er vores gruppe navn.
Hvilke behov dækker vores produkt / maslow Hvem er målgruppen? Beskrivelse, demografisk og værdier (minerva) Hvor vil I markedsføre produktet? Hvilke SoMe og hvornår? Hvad skal Produktet hedde? – og hvilket Slogan er passende? Et sted at hænge din jakke og diverse ting og selvværds behov. Natur elsker, 18+ år. Moderne og idealistisk. Facebook, indtil den 1.4.18 Naturknagen. Måske (køb den eller dø)
Navn og logo Naturknagen.
Vi havde nogle ideer men vi kunne ikke bruge dem alle sammen for nogen af dem var ikke så gode.
Hvordan gik det? Hvor mange følgere 61 Likes 61 Solgte varer 0
Det gik ok godt men kunne måske gøres 1000% bedre.

 

Natur Knagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *